Palatul Copiilor Bacău, pe podiumul competiției “Cupa Primăverii”

judoPalatSâmbătă,  26 aprilie, echipajul Palatului Copiilor Bacău, condus de profesorul Dorin Cruceanu, a participat cu șapte sportivi la ”Cupa Primăverii”, la judo, organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bacău. La startul competiției s-au aliniat peste 80 de sportivi din Moldova.  Cinci dintre cei șapte judoka antrenați de Dorin Cruceanu s-au clasat pe podiumul concursului:

Locul 1
Maticiuc Andrei 20 kg U8
Bixade Andrei 46 kg U10

Locul 2 U10
Acatrinei Antonio 38 kg
Buzduga Sergiu 42 kg

Locul 3 U10
Varvaroiu Tudor 34 kg

“A fost o cupă interesantă și utilă după vacanța de Paște. Sunt mulțumit de rezultate dar nu surprins, randamentul antrenamentelor din sală au dat roade la toate concursurile. Meciuri frumoase au făcut și Frigură Teodor, respectiv Pruteanu Denis, dar au ratat din păcate podiumul.  Luna viitoare vom face deplasări în fiecare weekend la competiții de renume din calendarul judo-ului românesc, de unde sperăm să venim cu rezultate cel puțin la fel de bune”, a declarat antrenorul Dorin Cruceanu, profesor al Palatului Copiilor Bacău.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web