Momentul bilantului pentru Caravana Iepurașului

DSCF9663Caravana Iepurașului, ediția a VIII-a, organizată de Crucea Roșie Bacău, a ajuns la final. Pe parcusul a două săptămâni, voluntari și angajați au distribuit pachete alimentare cu produse de bază către persoane nevoiașe, singure, vârstnice, familii cu mulți copii. Cu alte cuvinte, am încercat să îmbogățim puțin masa de Paște a acestor oameni.

Zilnic, mașinile Serviciului de Ambulață al Crucii Roșii Bacău au mers la distribuție în municipiul Bacău și în alte comune din județ, dintre care menționăm: Colonești, Măgirești, Măgura, Mărgineni, Motoșeni, Nicolae Bălcescu, Oituz, Palanca, Răcăciuni, Răchitoasa, Sascut, Săucești, Secuieni, Secuieni, Traian, dar și orașele Buhuși, Comănești, Moinești,  Onești, Slanic-Moldova. Chiar și astăzi, în ultima zi a Caravanei, echipa Crucii Roșii Bacău a mers pe teren, pentru a ajuta persoanele sărace din comunele Gârleni și Letea Veche, in total, peste 1000 de astfel de pachete alimentare au ajuns la beneficiarii acestei caravane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web