15 – 17 iunie, Raliul Moldovei BACAU 2017

Cea de-a șaptea ediție a Raliului Moldovei Bacău se va desfășura în perioada 16-17 iunie 2017 în Județul Bacău, fiind inclus și în calendarul European Rally Trophy și Balkan Rally Trophy, sub egida FIA.

Joi, 15 iunie, ora 20:00, se va da startul festiv în fața Palatului Administrativ din Bacău.

Vineri, 16 iunie, se va da startul sportiv al Raliului în centrul municipiului Moinești, unde va fi amenajat și parcul de service. În jurul Moinești-ului se vor desfășura vineri 4-8 probe de concurs, iar una dintre aceste probe va fi transmisă în direct pe TVR 3 și TVR Iași.

Ziua de vineri se va încheia cu proba super-specială din centrul Municipiului Bacău, transmisă în direct pe Dolce Sport, TVR HD și TVR1.

Sâmbătă, 17 iunie, se vor desfășura probe de concurs pe traseele din jurul Bacăului (Trebeș, Buhuși, Hemeiuși). Parcul de service al acestei zile de concurs va fi amenajat în Bacău.
Sâmbătă seara, în centrul Bacăului, va avea loc festivitatea de premiere și concertul susținut de formația HOLOGRAF.

Noutățile acestei ediții sunt prezența oficialilor FIA la eveniment și participarea concurenților străini în probele de concurs.

Mai multe detalii pe www.raliul-moldovei.ro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web