Turneul semifinal de “Juniori I” de volei se desfasoara la Bacau

1544041_699719466747495_458152357_nVoleibalistii bacauani antrenati de Eusebiu Turcanu au reusit sa se califice in faza superioara a “Campionatului National de Juniori I”. In urma meciurilor disputate in sezonul regulat si datorita victoriilor obtinute, tinerii voleibalisti s-au calificat la turneul semifinal.

Turneul se va desfasura in perioada 21-23 martie la Sala Sporturilor din Bacau ! Voleibalistii vor da piept cu CSA Steaua Bucuresti, CSS 1 Constanta si VCM LPS Piatra-Neamt.

programul de desfasurare al meciurilor este urmatorul :

• Vineri, 21 martie, ora 16:00;
• Sambata, 22 martie, ora 11:00;
• Duminica, 23 martie, ora 11:00.

Spectacolul este garantat. Voleibalistii impreuna cu antrenorul formatiei, Eusebiu Turcanu, promit sa faca o “figura” frumoasa si sa dea totul pe teren pentru accederea in ultimul act al competitiei, si anume, turneul final. De mentionat este faptul ca echipa clasata pe locul I si II din fiecare serie semifinala (in total 4 la numar, din care 1 setine la Bacau) se va califica in finala. In finala “Campionatului National” participa 8 echipe !

Asadar va invitam pe toti in acest weekend la Sala Sporturilor din Bacau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web