Ce spun ochii despre tine

0101DSC_0219Ochii nu reprezinta doar o parte  a organismului, ci vorbesc despre caracterul omului, gandurile ascunse sau eventualele intamplari din viata lui.

Iata cele mai importante caracteristici ale ochiului care iti pot dezvalui identitatea.

1. Coltul interior al ochiului indica problemele legale sau de natura emotionala ale unei persoane. Cele cu cantul mai mare ar putea sa se confrunte cu diverse obstacole in viata, iar in cazul unui colt mai ingust, persoanele aflate in aceasta situatie sunt predispuse accidentelor si tradarii.

2.Persoanele cu pupila mai mare si mai proeminenta, sunt  mai inteligente si au o memorie buna. O pupila mai mica este caracteristica unui om rebel si incapatanat.

3. Vasele de sange de pe albul ochiului reprezinta semnul oboselii excesive, iar cei aflati in aceasta situatie au nevoie de o pauza de relaxare.

4. 7. Un iris negru este caracteristic unui nostalgic, care are sentimente puternice de dragoste si afectiune. Irisul caprui indica o persoana sensibila si calma, care ezita destul de mult atunci cand trebuie sa ia decizii, iar cel deschis la culoare este relevant pentru o persoana naturala.

5. Liniile pleoapei. O singura linie este caracteristica unei persoane rationale, care nu se implica profund in nicio problema, in timp ce liniile duble indica o persoana emotiva, iar cele triple o fiinta norocoasa, dar infidela.

 

Sursa: www.perfecte.ro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web