GLOW IN THE DARK – Editia a II-a

10008565_784593698235297_622608172_nEchipa Damean Events revine în forță și pregătește pentru următoarea perioadă o serie de petreceri de neuitat.

Această serie este dechisă în data de 21 Martie 2014 cu cea de-a doua ediție a petrecerii Glow in the Dark. Anul trecut petrecerea a fost organnizată în Q Lounge & Bar, aceasta bucurându-se de un real succes (din spusele organizatorului au participat aproximativ 500 de persoane). Anul acesta vom petrece în Matteo Caffe începând cu ora 22:00 invitatul special fiind Dj Klauss.

La intrare fiecare participant va primi câte o brățară ”glow” și câte un talon pentru tombola care va avea ca premiu două abonamente la Freyelle Fitness Club. Pe lângă acestea pe parcursul petrecerii se vor acorda tricori cu sigla Matteo Caffe și Damean Events urmând ca deținătorii acestora să beneficieze de intrate gratuită la editia cu nr 2 a ”Summer Waves”.

Prețul unui bilet. – în avans 5 lei fete 10 lei băieți – la intrare 15 lei.

Pentru mai multe detalii sunati la : 0756 514 653

S-a terminat si concursul pentru biletele oferite ca premiu de catre Damean Events si Adolescenta Media.

Castigatorii concursului nostru sunt urmatorii:

– GHILESCU  BIANCA

– OVIDIU BUJOR

– CIUCHI ALEX

– DANIEL BABEI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web