Culori și armonii de primăvară

afis_glissando_martie_webSâmbată 15 martie, ora 17.00, Librăria Glissando și Colegiul Național de artă “George Apostu” vă invită la un recital vocal-instrumental și la o expoziție de fotografie realizate de elevi ai Colegiului Național de Artă “George Apostu”.

“Culori și armonii de primăvară” este al treilea eveniment al proiectului comun “Literatură și arte” având ca scop promovarea tinerelor valori – elevii talentați capabili de performanțe deosebite și stimularea publicului pentru a se apropia de artă și literatură, ca păstrătoare a celor mai înalte valori morale. Ca și celelate evenimente organizate în ultimul an de Libraria Glissando, “Culori și armonii de primăvară” face parte din seria de evenimente “Bacăul altfel, Bacăul cultural”, program menit să readucă băcăuanilor plăcerea lecturii și bucuria pentru frumos.

Recitalul vocal instrumental prezentat de prof. Marius Manta și eleva Andreea Bezărău, va aduce in fața dumneavoastră douăzecișipatru de elevi din clasele II-XII și cuprinde atât piese clasice cât și moderne, interpretate cu măiestrie la vioară, pian, nai si chitară, canto clasic și canto muzică ușoară.

Expoziția de fotografie este realizata de elevii secţiei arte vizuale coordonaţi de prof. Bianca Rotaru.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web