Bacaul va fi HAPPY

1973299_827867067239757_1887558886_oProbabil ca ati observat ca in ultima perioada, fenomenul “We are happy”, acele clipuri unde toata lumea este vesela si se distreaza a devenit din ce in ce mai popular in intreaga lume.

Nebunia “Happy” a început în urmă cu trei luni când Pharrell Williams şi-a lansat videoclipul pentru melodia din coloana sonoră a filmului “Despicable Me2″ în care mai muţi oameni dansează şi se bucură de lucruri banale care se întâmplă pe stradă, acasă sau la magazin.

La putin timp dupa lansarea pisei, un regizor din Paris, a vrut să promoveze orasul prin oamenii sai dar si prin locurile interesante din el. La noi in tara, fenomenul „HAPPY” a inceput cu clipul ”We are HAPPY in BUCHAREST”, urmat de ”Alba Iulia is also happy – Romania” si ”Happy in Craiova”.

In acest weekend vine si randul Bacaului sa fie HAPPY. Filmarile se vor desfasura in peste 18 locatii simbol din Bacau, si vor participa in jur de 50 de liceeni.

Un eveniment realizat de catre Lucian Antal, Mihai Costi (video si montaj) sprijiniti de catre asociatiile I.D. Fest, Leo Alpha Young&Smart, Interact Bacau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web