Semnificatia florilor pe care le primesti

buchete floriMai e puţin până  în luna martie, când buchetele de flori ajung la uşa sau pe banca ta. Cu siguranta vei dori să îi descifrezi intenţiile şi gândurile cele mai ascunse şi în buchetele de flori pe care ti le-a adus.

Un buchet de trandafiri roşii, sau poate lalele albe, ori  nişte flori exotice al căror nume nu il ştii ?  Dar înainte să-i mulţumeşti iubitului tău, te întrebi şi ce semnifică florile pe care le-a ales? Asa ca, hai sa iti povestim in mare despre semnificatia acestora.

trand. rosii si galbeni – Trandafirii:   roşii, e clar ca vrea să îţi transmită toată dragostea lui. Galbeni, această culoarea este mai mult asociată sentimentelor de prietenie, deci nu te gândi imediat la sentimente de gelozie. Daca ai parte pe banca un imens buchet cu o mulţime de trandafiri de toate culorile (albi, roz, crem, ba chiar şi roşii): un lucru e sigur, baiatului îi place de tine, dar n vrea să te sperie cu un mesaj care transmite intenţii ceva mai serioase.

 

 

 

tulips-amsterdam-big

– Lalele:  E clar că îţi admiră eleganţa şi că te apreciază extrem de mult. Un buchet de lalele reprezintă o declaraţie de „te plac foarte mult“ spusă cu foarte multă eleganţă.

 

 

 

 

flori-albe_liliac-alb

–  Liliacul alb:    Hotărât lucru, vrea să te impresioneze.

 

 

 

 

 

 

frezii,crini

Cale, frezii, crini: Acestea au un singur mesaj de transmis: „mă simt minunat alaturi de tine“. Sunt nişte flori extrem de elegante şi delicate, iar persoanele care adoră mirosurile puternice le îndrăgesc.

 

 

 

 

buchet flori

–  un buchet cu florile tale preferate: Indiferent care ar fi acestea, mesajul este cât se poate de clar: baiatul te place extrem de mult, îţi cunoaşte preferinţele ( a spionat si a facut cercetari pe profilul tău de Facebook sau de Instagram) şi doreste sa iti arate cât de mult se gândeşte la tine.

 

 

 

 

Acum ca ai aflat care sunt semnificatiile, vei sti si vei intelege cu siguranta mesajul venit o data cu un buchet de flori.

P.S.    Este valabil si pentru baieti, in cazul in care doresc sa ofere.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web