“Bilet în aşteptare” – un proiect semnat Teatrul Municipal “Bacovia”

biletinasteptareTeatrul Municipal “Bacovia”, din Bacău, a lansat la acest început de an proiectul “Bilet în aşteptare”, o iniţiativă cultural-umanitară care vine în sprijinul persoanelor defavorizate, pentru a le asigura accesul gratuit la spectacole. Este un apel către umanitatea din noi, o invitaţie la generozitate faţă de semenii mai greu încercaţi de viaţă. Beneficiarii proiectului vor fi oameni ai străzii, familiile asistate social, copiii din mediul rural, care nu au posibilitatea financiară de a cumpăra un bilet la teatru.

 “Acest proiect, Bilet în aşteptare, este unic în momentul de faţă pe palierul teatral şi cultural românesc, însă conceptul, gestul de generozitate din partea unui om din comunitate faţă de aproapele său, este foarte răspândit în Occident, sub forma cafelei în aşteptare. Ne-am propus să o  aducem în zona teatrală, numind-o Bilet în aşteptare. Este o iniţiativă care se adresează tuturor categoriillor defavorizate din comunitatea băcăuană, pentru că, teatrul este al comunităţii, şi atunci suntem obligaţi, în primul şi în primul rând, să servim comunitatea, pe toate palierele ei sociale”, a declarat Adrian Găzdaru, director al Teatrului Municipal “Bacovia” şi iniţiator al proiectului “Bilet în aşteptare”.

Prim partener al Teatrului Municipal “Bacovia” în derularea acestui proiect este Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău, care îşi doreşte să vină astfel în sprijinul elevilor proveniţi din zone defavorizate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web