CĂSĂTOREȘTE-TE PENTRU O ZI

AFIS VALENTINES DAY 2014Pentru al-VI-lea an, ARENA MALL, si cu intreg sprijinul sponsorilor acestui eveniment, dar si a partenerilor nostri media, va asteapta vineri, 14 Februarie 2014 in Arena Mall Bacau, incepand cu orele 14:00, la CASATORII PENTRU O ZI, eveniment realizat  intr-un cadru cat se poate de oficial.
Nu vor lipsi din cadru momentele amuzante si emotiile celor care se casatoresc, fie si pentru o zi. Tinerii care se vor casatori pentru o zi vor primi un certificat de casatorie, ca in fiecare an, realizat dintr-un material deosebit, si verighetele cadou. Dorinta este de a se imbunatati in fiecare an acest eveniment, iar in acest sens, s-au pregatit premii surpriza ce vor fi castigate de aceasta data prin extragere la sorti, pe loc, dupa ce se vor casatori, si nu prin extrageri din ora in ora cum s-a facut in anii anteriori,  fiind mai greu pentru o parte din cuplurile casatorite sa intre in posesia premiilor.
Ne vedem pe 14 februarie in Arena Mall!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web