Preselecție Next Star in BACĂU

Next Star 800x500Una din cele mai cunoscute emisiuni de talent-show pentru copii, Next Star, ajunge și în orașul Bacău.
Duminică, 19 ianuarie, de la ora 11.00, cei mai talentați copii din Bacău, cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani sunt așteptați la Palatul Copiilor pentru a participa la preselecția pentru noul sezon al emisiunii. Cei mai norocoși vor avea ocazia să fie văzuți și apreciați de o țară întreagă, dar și posibilitatea de a câștiga marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Duminică, la Palatul Copiilor din Bacău (etajul 1, sala de Teatru „PROSPERO” ), se desfăşoară preselecții pentru sezonul trei al emisiunii. Pot participa la preselecții concurenți cu vârsta cuprinsă între 4 ani și 13 ani, însă trebuie să se prezinte însotiți de către un părinte sau un tutore ori un adult care face dovada unei împuterniciri în acest sens de la părinți sau tutorele legal, după cum se precizează în regulamentul concursului. Este necesar ca fiecare persoană care însoțește un minor ce se prezintă la preselecție să aibă un document de identitate.

La preselecții pot participa concurenții, solişti sau grupuri, indiferent de numărul de membri, care vor putea susține următoarele categorii de probe:
Proba muzicală – hit-uri românești și/sau internaționale, interpretare la instrument muzical etc.;
Proba de dans – dansuri individuale/cuplu/grup, street dance, vals, zumba, samba, balet, dar nelimitat la acestea;
Proba de actorie – număr dintr-un musical/piesă de teatru/scenă dintr-un film etc.;
Alt gen de prestație artistică – număr de circ, mimă etc.

Preselecțiile se vor filma și părți din aceste filmări vor fi difuzate în cadrul show-ului.

Informaţii la prof. Claudiu Filip
Tel.: 0740.288.376

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web