Dăruieşte un zâmbet de Prichindel la Centrul Maternal Bacău

prichindel 1Dăruieste un zâmbet de Prichindel – aşa s-a numit proiectul realizat de elevii colegiilor Grigore Antipa şi Ştefan cel Mare care au ajutat la strângerea de fonduri pentru a face fericiţi copiii şi mamele de la Centrul Maternal Bacău.

În acest sens,  pe 6 Decembrie elevii celor două  colegii  au realizat în Arena Mall activităţi de Face-Painting şi împletituri în păr, pentru a strânge fonduri care să ajute la  achiziţionarea de cadouri pentru copiii din Centrul Maternal Bacău. Liceenii de la Colegiul Grigore Antipa, au confecţionat brăţări care au fost comercializate în scop caritabil pentru a sări şi mai mult în ajutorul celor nevoiaşi.

Joi, 12 Decembrie Moş Crăciun împreună  cu elevii implicaţi în proiect a  împărţit daruri copiilor şi mamelor din Centrul Maternal Bacău. Aceştia le-au oferit micuţilor şi un program artistic bogat în colinde. Întreaga activitate a fost îndrumată de doamna profesor Birdan Mihaela, Consilier şcolar Vatavu Ramona, profesor Rosu Mihaela şi profesor Paraschiv Marinela.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web