„Ba se poate!” – Reteta succesului pentru BAC

1493052_680612391970574_571268468_n„Ba Se Poate!’’ este un film documentar care spune povestea a 5 licee tehnologice din Romania care prin proiectul Zburd – Educație prin coaching, au mărit rata de promovabilitate de la 2% la 40%. În liceele tehnologice iau BAC-ul anual sub 5 elevi.
Filmul este un ghid de bune practici pentru celelalte licee care aspiră la un nivel superior de performanţă şi va fi distribuit în mai multe cinematografe din ţară. Imaginea filmului este semnată de Cosmin Nistor, iar coloana sonoră le aparţine compozitorilor Georg Mausolf şi Nicklas Bauske.

Regizorul Tedy Necula, a documentat procesul de dezvoltare al acestui proiect, în lungmetrajul educațional ‘’Ba Se Poate!’’. Filmul surprinde poveștile de succes ale elevilor, profesorilor și părinților din fiecare liceu. Deopotrivă inspirațional și servind ca ghid de bune practici pentru celelalte licee care aspira la un alt nivel de performanța, filmul va fi distribuit in cinematografele din țară. începând cu 3 decembrie. Imaginea filmului este semnată de Cosmin Nistor iar coloana sonora se bucura de creația excepțională a doi compozitori straini, Georg Mausolf si Nicklas Bauske.

Proiectia acestui film va avea loc pe data de 17 decembrie ora 12:00, la Teatrul de Vara “Radu Beligan” Bacau, iar in cadrul evenimentului va participa toata echipa implicata in proiect pentru a explica si a motiva si a creste performanta invatamantului bacauan.

Asociatia Oblio impreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean Bacau si al Primariei Bacau, cu sprijinul Consiliului Scoar al Elevilor-Colegiul Economic “Ion Ghica” Bacau, Clubului Leo “Phoenix” Bacau si al Consiliului Judetean al Elevilor, vor fi ambasadorii acestei proiectii inspirationale.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web