”Caravana Moş Crăciun” la editia a VII-a

IMG_1309Societatea Naţională de Cruce Roşie din România – Filiala Bacău, a dat startul celei de-a VII-a ediţii a proiectului Caravana Moş Crăciun, devenit deja o tradiție cu care ne mândrim.

Caravana presupune colectarea de resurse financiare, alimente greu perisabile, dulciuri, îmbăcăminte şi jucării provenite din donaţii/sponsorizări, în recipiente special amenajate în supermarketuri și instituții de învățământ şi distribuirea acestora către persoanele vulnerabile – în special copii și vârstnici.

Marți, 10 decembrie, echipe de voluntari ai Crucii Roșii Bacău s-au deplasat pe pe trei trasee: Moinești-Comănești, Onești și Traian – Secuieni, pentru a distribui pachete alimentare bătrânilor și familiilor nevoiașe. Beneficiarii au fost stabiliți în urma unor anchete sociale, desfășurate în parteneriat cu primăriile din localitățile menționate. În total, distribuția din 10 decembrie s-a îndreptat către 130 beneficiari, iar astăzi caravana a plecat spre orașul Buhuși, pentru a sprijini alte 30 de persoane vârstnice.

Caravana de Crăciun a Crucii Roșii Bacău va continua până în pragul Sărbătorilor de Crăciun și vom încerca să ajungem în cât mai multe localități din județ. Mulțumim partenerilor noștri: Cora Bacău, Carrefour Bacău, METRO Cash & Carry Bacau, Real- Hypermarket Bacău  și instituțiilor de învățământ din mun. Bacău pentru sprijinul acordat.

IMG_1318

IMG_1310

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web