„C.N.E. – de la experienţă la performare”

image_viewerÎn perioada 6-8 decembrie 2013, la Colegiul Tehnic de Comunicaţii „Nicolae Vasilescu Karpen” Bacău, a avut loc, pentru prima dată în judeţul Bacău, Conferinţa Regională a reprezentanţilor Consiliilor Judeţene ale Elevilor, Regiunea Nord-Est cu tema „CNE – de la experiență la performare”.

Scopul activităţii a fost alegerea noului Board de Conducere al Consiliului Regional al Elevilor din Regiunea Nord – Est. De aceea, sâmbătă, 7 decembrie 2013, Sala Mare a Palatului Administrativ Bacău a găzduit, de la ora 10:00, deschiderea oficială şi sesiunea electorală pentru Biroul Executiv al Consiliului Regional al Elevilor a Adunării Generale a Consiliului Regional al Elevilor.

În urma votului democratic exprimat de membrii Adunării Generale a CRE N-E, Preşedinte a fost ales Eduard MITITELU(CJE Botosani). Funcţia de Vicepreşedinte a fost obţinută de către Maria MARE(CJE Bacău). Pentru funcţia de Secretar a fost ales de Cristian Tiberius AXINTE(CJE Iaşi).

Liderii elevilor din cele 6 judeţe ale regiunii au îmbinat utilul cu plăcutul într-un mediu propice dezvoltării CRE N-E , așadar, pe baza Regulamentului  de Organizare şi Funcţionare al Consiliului Naţional al Elevilor, structura reprezentantivă a elevilor din Regiunea Nord – Est şi-a ales reprezentanţii şi a stabilit Strategia de dezvoltare a Consiliului Regional al Elevilor pentru anul 2013 – 2014.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web