Winamp isi anunta retragerea

Winampmain

Winamp a fost, ani la rand, cel mai iubit player pentru amatorii de muzica, insa in ultima perioada popularitatea lui a scazut.
Winamp s-a lansat in 1997 si a castigat rapid popularitate prin skinurile sale si prin mesajul audio “It really whips the llama’s ass“. Putea rula o multime de formate, intre care mp3, AAC, MIDI si WAV, si si-a facut rapid loc pe desktop-urile noastre. Era un soft micut, fapt care i-a permis sa fie unul dintre cele mai rapide playere de pe piata.

In 1999, la doi ani de la lansarea sa, Winamp era cumparat de gigantul AOL pentru suma de 400 de milioane de dolari. S-a vandut impreuna cu radioul care functiona pe Internet Spinner.com, serviciu care a fost de asemenea inchis in august.

Winamp se va inchide pe 21 decembrie 2013, asa ca ati face bine sa va descarcati cea mai noua versiune pana la aceasta data. Ulterior, nu vor mai aparea versiuni noi si nici update-uri.

Cei de la AOL nu au anuntat si motivul pentru care vor inchide Winamp, insa cel mai probabil decizia a fost luata ca urmare a faptului ca popularitatea acestui soft continua sa scada, din cauza un platforme precum iTunes.

 

Sursa: www.yoda.ro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web