FOTO Balul Bobocilor – CN Ferdinand I

01DSC_0631Vineri seara de la ora 17, Clubul Kremlin a fost neincapator pt liceenii de la CN Ferdinand I care s-au distrat la Balul Bobocilor 2013. Inca de la ora 16:00 toata lumea era adunata la intrare asteptand cu nerabdare sa intre si sa participe la show-ul care se anunta. Invitata speciala a evenimentului, LORA, urma sa intre pe scena in jurul orei 16:45 .

Din pacate din motive de sanatate Lora nu a putut ajunge, lucru care pare sa nu fi deranjat prea mult, tinand cont ca am avut parte de un show, semnat XONIA.

In rest, a fost un spectacol presarat cu muzica,dans, dar si cu probele standard, cea de prezentare, cultura generala, proba de seara, per ansamblu a fost bal reusit, singurul dezavantaj fiind poate spatiul restrans si aglomeratia destul de mare , dar sa incercam sa privim si partea buna a acestui aspect si anume ca au venit foarte multi liceeni.

Dar cred ca sunteti curiosi atat de premiile care s-au acordat cat si fotografii:

Miss Boboc
Locul I: Deju Daniela
Locul II: Miroseanu Alexandra
Locul III: Hancerenco Eliza

Mister Boboc
Locul I: Lascar Silviu
Locul II: Valciu Dragos
Locul III: Botorog Razvan.

Miss Popularitate: Chiriac Ramona
Mister Popularitate: Schifirnet Alexandru

Foto: Ionut UNGURU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web