1 Noiembrie – Alegeri pentru noul CSE la Colegiul Karpen

HAI LA VOT

Vineri 1 noiembrie la colegiul Karpen vor avea loc alegerile pentru noul Consiliu Scolar al elevilor, pentru anul scolar 2013 – 2014. Iata si candidatii :

Presedinte:

MITROFAN OTILIA

LACATUSU IULIANA-ROXANA

SOLOMON MIHAELA

 

Vicepresedinte:

BUCA ANDREI

CIOBANU LAZAR-MIHAI

IANCU GABRIEL

 

Secretar:

POPA OANA

 

Asadar, cred ca cel mai bine este sa ii cunoastem personal pe acestia dupa cum urmeaza:

680370_311668278976375_1766221792_o

MITROFAN OTILIA a XI-a J- PRESEDINTE

Ma numesc Mitrofan Otilia si fac parte din colectivul clasei a XI-a J. Inaintez candidatura mea pentru postul de presedinte.Pe parcursul intregi mele activitati profesionale am avut ocazia sa imi valorific cu succes calitatile organizatorice.

Am initiat/organizat proiecte si activitati, in urma carora am dobandit dezvoltarea abilitatilor personale.

Motivul pentru care imi doresc sa ma implic in fuctia de presedinte este pentru a pune in practica experienta capatata pe parcursul proiectelor. Consider ca acesta fuctie , avand in vedere ca sun o persoana deschisa , sociabila care doreste sa asigure o buna desfasurare a activitatilor scolare , ma avantajeaza. As dori sa ajung presedinte deoarece am multe idei de proiecte axate cel mai mult pe socializare. In viziunea mea, dupa organizarea mai multor evenimente , consider ca sunt un bun organizator cu putere de convingere.

De asemenea , sunt convinsa ca abilitatile si experienta mea vor ajuta la un parcurs mai bun al procesului educativ. Am disponibilitatea pentru organizarea de activitati , dorinta de a promova valorile colegiului si ale colectivului.

Ceea ce urmaresc este sa atrag cat mai multi elevi in desfasurarea activitatilor . Imi propun sa vin cu idei inovative, sa determin colectivul sa participe activ la proiecte scolare , cat si extrascolare, pe care doresc sa le initiez.

Va multumesc pentru atentia acordata!

 

 

lacatusu roxana

LACATUSU IULIANA-ROXANA-PRESEDINTE 

Numele meu este Lacatusu Iuliana-Roxana si sunt din clasa a 11-a I.

Motivul pentru care vreu sa fiu noul presedinte al Consiliul Elevilor este acela ca imi dorec sa fiu mereu implicata intr-un proiect. Acesta propunere a venit  in urama sedinte  Consiliului Elevilor unde sa dezvoltat subiectul noilor alegeri 2013-2014.

Ce as dori eu sa fac in timpul in care voi fii presedinte ? Vreau sa deruleaza cat mai multe activitati si proiecte pentru cei care doresc sa se implice si vor sa invete lucruri noi. Din propria-mi experienta va spun ca aveti ce invata , eu una am invatat multe pentru culdura mea generala si formarea mea ca persoana.

As dorii ca pe tot parcursul desfasurari activiati mele ca presedinte in consiliul Elevilor sa va fii alaturi, sa va sustine cad va fi cazul si va voi asculta.

Va multumesc cu mult respect ca ma-ti ascultat Lacatusu iuliana-Roxana.

 

 

 

solomon

SOLOMON MIHAELA, clasa a XI-a C

 

 

Motto: Aveţi nevoie de un preşedinte care să nu vă ducă cu preşul !

 

Când spun “preşedinte”… ce imagini vă trec prin minte? Unii ar putea vedea un scaun mare şi tapiţat, alţii o scară rulantă către un succes personal, alţii doar un om cu prea mult timp liber, care, în loc să producă bani, maşini şi columbence, îşi pierde timpul cu lucruri care nu-i ţin nicicum de foame, sete şi altele…

Ce imagini îmi trec mie prin minte când spun “preşedinte”…? În primul rând văd imaginea unui om care îndrăzneşte să creadă nu doar în propriile vise şi speranţe, ci şi în ale celorlalţi, un om ocupat şi în timpul liber să sprijine, să implice şi să coordoneze pe toţi cei din jurul său către dorinţele lor cele mai înalte.

Ce imagini îmi trec mie prin minte când spun “preşedinte al CSE”…? Un om fără scaun tapiţat, pentru că nu are timp să stea pe el, fiind prea ocupat să reprezinte interesele şi aspiraţiile elevilor din Karpen, un om care, chiar dacă s-ar inventa scara rulantă în liceu, nu ar folosi-o, pentru că ar şti că aşa nu va avea şansa să se întâlnească şi să discute cu restul colegilor despre problemele lor, un om care, dacă ar fi întâlnit-o pe Monica Columbeanu în timpul liceului, ar fi făcut-o vedetă prin chiar activităţile Consiliului Elevilor în care ar fi implicat-o, sprijinind-o să devină chiar Eleva Anului.

Ce imagini îmi trec mie prin minte când spun “preşedinte al CSE”…? Chiar imaginea mea, a elevei Solomon Mihaela din clasa a XI-a C care vă spune următorul lucru: 

Pentru a avea cu adevărat un preşedinte bun în Consiliului Elevilor nu e necesar să pregătiţi scaune, scări rulante, maşini scumpe, columbence în devenire, ca să fiţi reprezentaţi în mod onorabil de acesta. Pentru a avea cu adevărat un preşedinte bun în Consiliului Elevilor, e nevoie doar de votul dumneavoastră dat în mod responsabil!

Vedeti-ma , ascultati-ma , VOTATI-MA!

POZA OANA POPA

 

POPA OANA a X-a A-Secretar

Ma numesc Popa Oana si sunt din clasa a X-a A. In primul rad eu vreu sa ajung secretar deoarece cred ca sunt in deajuns de responsabila , pentru acest lucru .

A-si avea multe calitati : sunt comunicativa, sociabila, intelegatoare, sunt o fire receptiva , ascult cu atentie ce mi se zice si incerc sa ascult si sa rezolv toate nevoile altora.

As avea multe activitati de propus cum ar fii: un club de dans sau un club de muzica, as incerca pentru inceput ca toate visele voastre in liceu sa se implineaca si sa fiti fericiti.

Oricum a-si mai propune sa avem si activitati in afara scoli cum ar fi un program de schimb de experiente cu alte licee.

Eu cred ca personalitatea mea puternica sa ma ajute in colaborarea cat mai buna cu viitori colegi din Consiliul Scolar al Elevilor pentru a dezvolta cat mai bine consiliul si activitatile ce vor urma in liceu.

   Sper sa ma votati si sa faceti alegere corecta. Va multumesc pentru atentia acordata.

gabriel iancu

 

IANCU GABRIEL a XI-a E- VICEPRESEDINTE

Ma numesc Iancu Gabriel si candidez pentru functia de Vice presedinte al Consiliului Scolar al Elevilor . As vrea sa spun cateva lucruri despre mine si de ce vreau sa fiu vicepresedinte al elevilor. Uni ma cunoasteti , altii va intrebati cine sunt. Daca mi s-ar oferi ocazia sa-mi pun o dorinta prin care sa cer sa fiu altcineva de cine sunt acum, nu as schimba nimic la mine ! Consider ca daca te schimbi de prea multe ori nu mai stii cine esti . Sunt diferit fata de cei care doar promit, dar uita apoi sa-si duca la indeplinire responsabilitatile , sunt serios atunci cand trebuie , sunt optimist cu privire la prezent si viitor, la viitorul liceului nostru.

Vreau sa fiu vicepresedinte pentru ca imi pasa,imi pasa de liceu, de voi elevii, de viitorul vostru si deasemenea stiu representa cu succes Colegiul Tehnic de Comunicatii ,,N.V.Karpen”.

Vicepresedintele vostru trebuie sa fie responsabil , organizat , devotat voua si cu spirit de echipa. In ani in care am fost elevul acestu-i liceu am devenit fata de colegi mei ca vedeti aceste calitati iar acum vreu sa dovedesc acest lucru si celor ce nu ma cunosc indeajuns de bine.

Odata ajuns vicepresedintele elevilor , vreau sa stiti ca voi fii intotdeauna alaturi de  voi. Va voi asculta , intelege problemele si le voi transmite mai departe presedintelui si directiuni. Ca si elev al acestui liceu ,vreau sa ne implicam intr-un numar mare de activitati educative cat mai diverse si cat mai placute . Vreau sa dam glas ideilor inovative si sa promovam la nivel nationa si international viitori electriceni, electronisti, informaticieni, stilisti, organizatori de bancheting , economisti.

Drumul catre ceva mai bun e cumplit de greu . Sansa de a rezista marilor incercari si marilor intrebari ale cautarii nu au decat cei curajosi, cei puternici, cei valorosi.

Deci , haide-ti sa luptam impreuna!

Impreuna sa facem din liceul nostru un loc perfect!

 

 

 

ciobanu lazar mihai

CIOBANU LAZAR-MIHAI a XI-a D- VICEPRESEDINTE

 

     Ma numesc Ciobanu Lazar Mihai si fac parte din colectivul clasei a XI-a D.

Cum as putea sa va conving ca sunt persoana potrivita , sa va reprezint in cadrul Consiliului Elevilor ca si vicepresedinte pentru a va asculta si rezolva  diferite  probleme la nivelul  scolii?

Tocmai prin dorinta mea de a va propune  si a pune in practica diferite activitati!

Pentru mine vor conta foarte mult opinile voastre din dorinta de a va implica in activitatile organizate de Consiliul Scolar al Elevilor (CSE).

Despre mine va pot spune ca sunt o persoana  sociabila, calma si ma integrez usor in grupuri noi si activitati noi.

Imi doresc ca rabdarea, calmul si experienta dobandita ca fost presedinte al CSE sa ajute  la o colaborare cat mai buna in cadrul Consiliului Elevilor si la rezolvarea diferitelor probleme aparute in institutie.

Sportul pe care il practic – judo-ul – m-a ajutat sa-mi formez o personaliate foarte puternica, totodata m-a ajutat sa-mi ordonez  viata si sa fiu un lider bun, dar mi-a dezvoltat si creativitatea , lucru care m-a ajutat si ma va ajuta in propunerea si organizarea diferitelor activitati educative.

Sper ca acest discurs v-a atras atentia si va starnit interesul. Votati Ciobanu Mihai 11D.

 

 

 

buca andrei

Buca Andrei a XI-a D-vicepresedinte

 

Ma numesc Buca Andrei si fac parte din colectivul a XI-a D. Inaintez candidatura mea pentru  vicepresedinte al Consiliului Elevilor pentru a-mi arata aptitudinile si de ceea ce sunt in stare.

       Sunt o persoana comunicativa, atenta la detalii, intelegatoare, amuzanta si o persoana calma. Vreau sa fiu cat mai aproape de elevii din Karpen, sa le ascult nevoile , propunerile  de proiecte , iar la randul meu le voi spune presedintelui sau directiuni dar si propuneri de a face din Karpen un loc cat mai placut pentru elevi.

       Vreau ca elevi din KARPEN sa se implice in numar cat mai mare in activitatile propuse de Consiliul Scolar al Elevilor ce vor urma pentru a ne cunoaste mai bine, pentru a ne aduce aminte cu placere  de liceu cand vom creste si vom fi pe picioarele noastre.

       Sper sa ma alegeti  pentru un viitor mai bun al liceului si al nostru.

        Va multumesc. Votati Buca Andrei.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web