Lansare de carte si mini curs Vipassana la SALONUL DE PIANE

883122_540208802727364_662619870_oJoi 24 octombrie ,de la ora 19, Salonul de piane din Bacau va fi gazda lansarii cartii „NAMASTE in Nepal” semnata de catre Octavian Segărceanu (Sega)

,,Namaste e și titlul unui palpitant roman de aventuri spirituale, structurat în 3 părți. În prima sunt istorisite pățaniile lui Sega la Osho International Meditation Resort din orașul indian Pune, în a doua un curs de zece zile de meditație Vipassana în izolare și alte peripeții prin Nepal, iar în a treia drumul care trece prin Dharamsala (unde trăiește Dalai Lama), Rishikesh (capitala mondiala a yoga), Varanasi (orașul sfânt de pe malul Gangelui), Bodh Gaya (locul iluminării lui Buddha) și care se încheie pe plajele toride din Goa.
Vei urmări cu sufletul la gură un est-european confuz, lipsit de repere reale, care se leapădă de cele imaginare în încercarea dificilă de a ieși din sistemul marilor idei preconcepute și bine ințelenite în care a crescut și de a afla, tocmai la capătul pământului, cine sau ce naiba e el cu adevărat.”

Autorul s-a născut în 1971, la Braşov. Deşi scrisul îl atrage din copilărie, ajunge să publice abia după 1990 mici crochiuri în Gazeta de Transilvania. După absolvirea Facultăţii de Matematică din cadrul Universităţii din Bucureşti, se angajează copywriter în publicitate, unde rămâne vreme de şapte ani, pentru ca apoi să se reorienteze spre regia de reclame.

Pe 11 iunie 2008, Sega porneşte spre India să-şi afle propriul adevăr. Vreme de un an, care ar putea fi considerat iniţiatic, paşii îl poartă de la ashramul lui Osho din Pune până în locul naşterii lui Buddha, în Nepal, din nordul tibetan al Indiei şi până în sudul ei dogoritor.

Vineri 25 octombrie, de la ora 21,  se va desfasura in aceeasi locatie si un mini curs de Vipassana, o stiinta despre minte si materie. Mintea influnteaza corpul si corpul influenteaza mintea.In adancul nostru reactionam profitand, atunci cand traim o senzatie placuta, si respingem atunci cand traim o senzatie neplacuta. Placute sau neplacute senzatiile se succed in permanenta.La fel si reactiile, poftim si respingem neincetat.

Accesul la curs se face pe baza unei donati.

TE ASTEPTAM !

 

Te asteptam !

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web