Ziua varstnicului la “Club 60 +”

IMG_5341Astazi, 1 octombrie, elevii de la Colegiul Karpen din cadrul proiectului multilateral Comenius “The fairytale of the european g(old)en future” au sarbatorit Ziua Internationala a Varstnicului impreuna cu membrii Clubului 60+.

Activitatea a debutat cu jocuri de sah si table intre tineri si seniori si a continuat cu un moment special in care elevii insotiti de doamnele profesoare coordonatoare:  Anca Stamatachi, Dana Andronic, insotite de doamna profesoara Klara Martis, au oferit membrilor Clubului 60+ mici atentii handmade confectionate impreuna cu profesorii din cadrul proiectului Comenius.

Dupa acest moment, tanarul interpret Roman Sebastian a sustinut un recital care a debutat cu un moment emotionant dedicat celor care nu mai sunt printre noi, urmat de piese apartinand trupelor folk celebre romanesti ale anilor 70-80 cantate de tineri dar si de seniori.

Dupa tema proiectului abordata in aceasta perioada, “Memories from Maturity” tinerii au aflat de la seniori care sunt valorile morale pe care trebuie sa le dobandeasca pana la varsta maturitatii si ce modalitati de imbunatatire a vietii si a sanatatii pot accesa ca sa aiba un trai cat mai bun si mai linistit.

 

Reporter: Diana FRACASE
Foto: ADOLESCENTA Media

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web