Bacau360.ro – turul virtual al județului Bacău

01lansare bacau 360-001Luni, 23 septembrie 2013, Asociația “Divanul AdBlog” a lansat, la Arena Mall, în prezența domnului Dragoș Benea, președintele Consiliului Județean Bacău, www.bacau360.ro – turul virtual al județului Bacău.

Site-ul  își propune promovarea pe WEB, prin intermediul imaginilor panoramice și fotografiilor reprezentative, însoțite de explicații sugestive, a celor mai importante obiective de interes istoric, cultural, economic și social din întreg județul Bacău, în special în rândul tinerilor. Aceștia au ocazia nu numai să se familiarizeze cu noile tehnologii media, ci și să cunoască imaginea globală a județului, prin fotografii, povești, tradiții și informații locale.

Iubesc și fotografia de călătorie, iubesc și fotografia realizată în natură și iubesc și județul Bacău. așa că am găsit toate ingredientele ca să mă bucur de acest proiect și ca să îmi doresc să particip la lansare. Este tipul de proiect pe care Consiliul Județean îl va susține și în continuare. Dragoș Benea, președintele CJ Bacău

La evenimentul de lansare au mai luat cuvântul  Bogdan Dumitriu, președintele Consiliului Județean al Elevilor, respectiv Mihai Belciu, președintele Ligii Studențești din cadrul Universității “Vasile Alecsandri” Bacău. Parteneri în proiect, aceștia le-au înmânat premiile și diplomele celorlalte două câștigătoare ale concursului, Mădălina Ardeleanu și Andreea Mitrea.

Site-ul pe care tocmai l-am lansat nu numai că ajută la promovarea valorilor autentice ale județului Bacău în comunitățile noastre, dar reușește să facă județul nostru mai vizibil la nivel național. Ne angajăm să îl actualizăm periodic cu fotografii, obiective și informații noi. – a declarat Cristian Ghingheș, manager de proiect, la evenimentul de lansare.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web