Palatul Copiilor si-a deschis portile pentru acest an scolar

DSC_0032Astăzi, începând cu ora 11:00, în Piata Tricolorului, a avut loc deschiderea oficială a anului școlar 2013-2014 la Palatul Copiilor Bacău. Au fost prezentate copiilor si parintilor, activitatile ce se vor desfasura pe tot parcursul anului la Palatul Copiilor.

Palatul Copiilor Bacău este o instituție cu o tradiție de 50 de ani de educație nonformală cu profesori pasionați și experimentați. Elevii sunt asteptati în noul an școlar 19 cercuri de diverse domenii de interes cultural – artistic, literar, tehnico – aplicativ, creativ. Palatul Copiilor atrage atenția atât elevilor talentați și cu aptitudini în diverse domenii, cât și celor care doresc să se descopere găsind o ofertă generoasă și atractivă de petrecere a timpului liber.

La festivitate au participat de asemenea și personalități ale Bacaului, mai exact Director Palatul Copiilor-Prof. Radu Ghiciuscă, Director artistic-Claudiu Filip, Consilier local-Ilie Bîrzu, dar si alte oficialitati.

Reporter: Cristina DONICI
Foto: Florina DIRLEA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web