Astazi “s-au numarat bobocii” si la Colegiul N.V.Karpen

DSC_0754Astazi s-a dat startul unui nou an scolar.
Elevii Colegiului “N.V.Karpen” au fost intampinati de profesori si directori dar si de un soare calduros ce le amintea de vacanta care tocmai s-a sfarsit.

Activitatea de azi a inceput cu slujba de binecuvantare sustinuta de catedra de religie si a continuat cu premierea elevilor merituosi din anul scolar 2012 – 2013. La festivitatea de deschidere au participat si o parte din oficialitatile orasului Bacau,mai exact, Directorul Cancelariei Prefectului , Carmen Cioltan si domnul Consilier Ilie Birzu, care au sustinut un discurs pentru elevii si profesorii colegiului.

Deasemeni s-a facut si tragerea la sorti a castigatorilor pentru premiile oferite de Asociatia “Karpen 2010”, tombola la care ati putut participa in cadrul ofertei educationale si la care s-au castigat mp3-uri, o pereche de role, iar pemiul cel mare, o bicicleta. Iata si numele acestora:

– Bicicleta – Cochior Ciprian 9K
– Role – Petrea Vasilica Catalina 9C
– Mp3-player – Onofrei Ionut 9C
– Mp3-player – Balas Florin 9K

Mai multe detalii despre cum a fost in prima zi de scoala in Colegiul “N.V.Karpen”, vedeti in imaginile de mai jos.

Reporter: Diana FRACASE
Foto: Ionut UNGURU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web