“LIGHTS. SHADOWS. ACTION!”

wayang_storyboard001LRAsociatia Un Zambet Bacau, in parteneriat cu asociatiile Youth Information Center of Kordelio Evosmos din Grecia, Sabbeen Group din Italia, Fundacio Catalunya Voluntaria din Spania si E-Genclick Dernegi Association din Turcia organizeaza in perioada 24 august – 1 septembrie 2013 in Bacau schimbul de tineri din cadrul proiectului “Lights. Shadows. Action!”, finantat prin programul Tineret in Actiune, actiunea 1.1.

Scopul proiectului este de a creste gradul de constientizare a tinerilor asupra importantei voluntariatului si implicarii active in procesul de dezvoltare personala, contribuind in acelasi timp si la dezvoltarea sustenabila a comunitatilor de provenienta.

Obiectivul principal al proiectului il reprezina promovarea conceptului de voluntariat, a rolului si beneficiilor acestuia, iar prin activitatile propuse participantii vor experimenta metode precum teatrul de umbre, improvizatie, animatie stradala, storytelling, dar si workshopuri dedicate intelegerii conceptelor de cetatenie europeana si voluntariat.

Tinerii vor realiza 2 reprezentatii de teatru de umbre in mediul rural al judetului Bacau si 1 flashmob in zona centrala a orasului, ce va avea tema “Why volunteer”.

Asociatia Un Zambet Bacau este o organizatie ce sprijina tinerii in procesul de dezvoltare personala prin organizarea de proiecte si activitati bazate pe metode de educatie nonformala.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati persoana responsabila de proiect:

Alina Gheorghita – Manager Proiect
Tel: 0745.315.951
E-mail: asociatiaunzambet@yahoo.com
Facebook: Asociatia Un Zambet Bacau
Web: www.shadowtheatre.asociatiaunzambet.ro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web