Airsoft – O noua distracție in Bacău

DSC_0141AirSoft-ul este un sport practicat de foarte multe persoane de pe acest continent. Este adevarat faptul ca in Romania nu este foarte cunoscut dar in alte tari este un sport foarte dezvoltat. Ca si tehnologie la acest capitol stau Japonezii. In Grmania si Olanda acest sport este interzis.

Spre deosebire de PaintBall acesta este inscris in nomenclatorul sporturilor din Romania. Persoane foarte impotante cum ar fi medici, avocati, jurnalisti si procurori practica acest sport chiar in Bacau. Pentru cei care nu stiu,in Bacau exista un astfel de loc special amenjat si dotat pentru doritori. Relaxant si distractiv acesta poate fi practicat cu prietenii intr-un stil de fair-play. Clubul este situat in incinta cladirii Central Plazza Bacau, mai exact la cafeneaua The Mind.

Pretul pentru a te juca cu prietenii este unul foarte modest. Cat?  Te lasam pe tine sa descoperi acest lucru. In curand va avea loc si Cupa Presei la AirSoft.

Pentru cei care nu stiu exact ce implica exact acest sport va lasam mai jos cu imagini de la clubul din Bacau acolo unde o parte din blogeriii din Bacau au fost “dusmani” pentru o ora.

Reporter: Dragoș BIGHIU
Foto: Ionuț UNGURU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web