Proiectul „Bani IQ” in bilbliotecile publice

DSCN4722Luni , 22 iulie, de la ora 9:00, Biblioteca Comunala Racaciuni a fost gazda instruirii profesionale trimestriale a bilbiotecarilor din bibliotecile comunale, Centrul Metodic Zonal nr.2 Racaciuni.

Aceasta sesiune de instruire a inceput cu „Bani IQ” in bibliotecile publice, training prezentat de Marinela Ciuchi, reprezentant Biblioteca Judeteana Bacau, si Bogdan Anichiforesei, din partea IREX Romania  si sustinut cu aplicatii practice pe calculatoarele donate prin Programul Biblionet.
BaniIQ este un program prin care tinerii și adulții sunt pregătiţi pentru a-şi construi un viitor sănătos financiar şi al cărui scop este să contribuie la dezvoltarea lor durabilă. Proiectul-pilot de educaţie financiară susţinut de Visa şi de băncile membre din România reuneşte sectorul privat şi societatea civilă, cu scopul de a dezvolta cunoştinţe financiare şi curriculumul de management financiar pentru 100.000 de persoane din România.
Acest proiect urmăreşte o acoperire naţională. Proiectul-pilot s-a desfășurat în perioada mai-septembrie 2012, în 64 oraşe din România, iar în 2013 se va extinde treptat către celelalte localităţi din România, încercând să ajungă la cât mai multe persoane.

 

La sfarsitul programului, se va obtine, garantat, o diploma oficiala care se va putea trece in CV. Mai multe detalii puteti gasi si pe www.baniiq.ro

Cu aceasta ocazie a avut loc si lansarea a doua carti „Furtuna din camara mea” volumele 1 si 2, Editura Studion Bacau, semnate de Ioan Enache.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web