Parada modei…ECO

IMG_2883Elevii și profesorii din cadrul Colegiului Tehnic de Comunicații ”N.V.Karpen” alături de partenerii lor seniori de la club 60 + derulează sub egida Proiectului  Multilateral Comenius ”The fairytale of the European Golden future” activități ecologice de colectare selectivă de deșeuri (cu preponderență pet-uri), și de transformare  originală a acestora în produse pentru design  vestimentar, pentru manifestări eco, dar și pentru proiecte sociale inedite.

Astfel, în data de 4 iulie 2013 , elevii și profesorii colegiului și beneficiarii de la Club 60 + au demonstrat că ecologia poate deveni un stil de viață, participând la o mini paradă a modei eco, intitulată ”Be smart, ware eco-art”. În cadrul acestei parade, elevii au valorificat o mică parte din deșeurile colectate împreună de cele 2 generații (hârtie reciclată, pungi de plastic și pet-uri), transformându-le în adevărate creații ”eco-fashion” ce au încântat pe toți cei prezenți. Și ca orice paradă a modei care se respectă, nu au lipsit nici accesoriile eco, dintre care cea mai apreciată a fost brățara realizată din cheițe de doze de suc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web