BAC 2013 – Proba la Limba si Literatura Romana

bac

Sursa foto: www.realitatea.net

 La BACALAUREAT 2013 au inceput astazi probele scrise, prima fiind cea la Limba şi Literatura Română, la care s-au înscris peste 160.000 de elevi, absolventi ai clasei a XII-a sau a XIII-a.
Prima probă scrisă se desfăşoară în 583 de centre de examen. Toate şcolile în care are loc examenul de bacalaureat au sisteme de supraveghere video.
Candidaţii nu au voie în sălile de examen cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări şi alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, deasemeni cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de comunicare, cei care vor fi depistati vor fi eliminaţi din examen.

Examenele scrise ale bacalaureatului vor continua pe 3 iulie cu proba obligatorie a profilului şi în 5 iulie cu proba la alegere a profilului şi specializării.

Rezultatele vor fi afişate pe 8 iulie, până la ora 12.00, iar contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, până la ora 16.00. Rezultatele finale, după rezolvarea contestaţiilor, se vor afişa în 12 iulie.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web