Voteaza un proiect pentru bunicii tai !

batrani

Sursa foto: www.cronicadeiasi.ro

Lipsa comunicarii, pe majoritatea persoanelor in varsta, singure, le-a transformat in persoane triste si fara speranta intr-o viata mai buna. De aceea, asociatia “Salvați Bătrânii Săucești”, are misiunea de a intinde o mana de ajutor acestor persoane, oferindu-le posibilitatea de a venii periodic in centrul lor, de a comunica si lega prietenii, sa fie ca o terapie pentru depresie si starile de singuratate.
Toti beneficiarii, atat cei din Centru cat si cei de la domiciliu, pentru serviciile sociale prestate, platesc lunar in functie de serviciile solicitate. Numarul beneficiarilor este in crestere. Un centru cu o gradina de vara, in care sa vina pentru socializare si relaxare, periodic si persoanele in varsta beneficiare a serviciilor de ingrijire la domiciliu reprezinta o idee care ar putea castiga.
Dorim ca impreuna sa amenajam o gradina de vara in cadrul Centrului “Salvati Batranii Saucesti”, pentru a reuni persoanele singure, parasite si a le reda increderea in sine si speranta intr-o viata mai buna.

Mai multe detalii despre acest proiect gasesti A I C I

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web