No Foto, No Video @ Club Marinarul

Club Marinarul

Club Marinarul

Dupa cum stiti, vineri seara club Marinarul a fost gazda uneia dintre cele mai bune voci in acest moment din Romania, si anume Antonia.
Pana aici toate bune si frumoase asa ca, ne-am hotarat, impreuna cu alti 2 bloggeri sa mergem si noi, si sa va aratam cum a fost atmosfera, si mai ales cum a fost intampinata interpreta, doar ca la scurt timp dupa ce am intrat fara probleme in incinta acestui club, am fost trasi de maneca si dati afara, de catre conducerea acestui club neavand voie sa facem fotografii si nici sa filmam. Prima motivatie a fost foarte simpla (pentru unii) si anume ca nu am anuntat acest lucru, desi au fost si alte ocazii in care am mers in acest club si ne-am facut treaba fara probleme, iar a doua motivatie a fost ca nu aveam tinuta adecvata (fiind imbracati in pantaloni trei sferturi si tricouri).

De fapt sa fim mai exacti, una din probleme a fost ca veneam de la o alta petrecere (Summer Waves), oarecum concurenta, ar spune unii, si ca….organizatorul acelei petreceri trebuia sa anunte conducerea de la Marinarul ca ne vom duce acolo…si totusi intreb si eu: ERAM CUMVA ANGAJATII ACELUI ORGANIZATOR, INCAT SA SUNE SI SA NE FACA EL INTRAREA LA MARINARUL???

O alta problema a fost si faptul ca acest club are fotografii lui, asa si…? Daca mediatizam si noi evenimentul nu era oarecum si in beneficiul clubului? sau…poate sunt anumite lucruri care nu trebuie sa apara in media….

Cam aceasta a fost intamplarea de aseara, ne pare rau pentru cei care ar fi dorit sa afle ce s-a intamplat la acest concert, mai ales pentru fanii Antoniei care cu siguranta erau curiosi sa vada evolutia artistei de la Bacau.

In consecinta echipa Adolescenta Media a hotarat sa nu mai promoveze niciun eveniment apartinand cluburilor “Marinarul”, “Q Lounge & Bar”, cat si cafenelei “Cafea cu Lapte”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web