Ask.fm – un nou viral pe facebook

Ask.fm_Logo

De cateva zile marea majoritate a celor care isi petrec timpul pe facebook au vazut la foarte muti prieteni din lista mesajul “Adreseaza-mi o intrebare” impreuna cu imaginea de mai sus.

Ce este ask.fm?

Ask.fm este un chat unde se pun intrebari unei anumite persoane dar la care pot da raspuns toti prietenii din lista acelei persoane. De la “Ce faci acum?” pana la intrebari foarte indraznete pot fi intalnite aici.

Am intrebat cateva persoane care deja si-au facut cont ce reprezinta pentru ele  Ask.fm si ce le-a determinat sa isi faca un astfel de cont.

“Pentru mine Ask.fm reprezintă un site de socializare prin care pot adresa întrebări haioase/amuzante prietenilor mei iar ei mie.Curiozitatea m-a determinat să îmi fac cont. Prima dată nu știam despre ce e vorba și am zis să încerc și altceva.” a spus Petronela P.

Emy ne-a raspuns si el la intrebare “Pai ma plictiseam si vroiam sa vad ce este  defapt. Este un simplu site pentru mine, si  imi petrec timpul cu el doar cand ma plictisesc.”

Acest brand a luat amploare in ultimele zile iar numarul persoanelor care isi fac cont este in continua crestere.Pana unde se va ajunge ramane de vazut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web