Tabara MOTO ROCK – Bacau 2013

Tabara moto-rock - Bacau 2013 In luna iunie , Bacaul se va umple de motoare. In weekend-ul 14-16 iunie, in campingul de la Gheraiesti va fi mare petrecere pentru motociclistii si pasionatii muzicii rock la editia a-II-a Taberei Moto-Rock, patronata de catre chapterul de Bacau al Chopper Academy MC Romania.

Vor fi prezenti invitati speciali care vor urca pe scena, deasemeni va fi si obisnuita parada, concursuri cu premii, gratare, fete frumoase si un loc excelent de campare in mijlocul naturii.

Va fi o adevarata nebunie la care sunteti asteptati.

Regulament Tabara Moto-Rock

1. Accesul in incinta destinata acestei intruniri se face doar pe la bariera campingului, pe baza unei bratari de acces (care va fi purtata pe toata perioada festivalului) pentru care se va achita suma de 25 RON – bratara ce va asigura accesul la intrunire pe perioada celor 3 zile iar cei sositi a doua zi , respectiv sambata vor achita suma de 15 RON . Ruperea bratarii duce automat la excluderea din locatie.

2. Intre orele 24.00-07.00 sunt interzise orice fel de manevre zgomotoase gen burn-out sau ambalari nejustificate ale motoarelor. Toti participantii la intrunire trebuie sa respecte dreptul la liniste si odihna intre orele destinate acestui lucru.

3. Orice fel de neintelegere sau disputa intre participanti va fi mediata de catre organizatori. Nu vor fi tolerate nici un fel de altercatii sau manifestari violente. Acestea vor duce imediat la excluderea din cadrul intrunirii.

4. Sunt interzise orice fel de manifestari teribiliste (cu sau fara motor) ce pot pune in pericol siguranta celorlalti participanti la intrunire sau care pot crea un real disconfort acestora.

5. Distrugerea intentionata a bunurilor din camping sau orice alt fel de vandalism va atrage dupa sine excluderea automata a vinovatului, insotita de nota de plata si “aplauzele” de rigoare.

6. Consumul de droguri si orice substante stupefiante (cu exceptia alcoolului si a produselor derivate) este strict interzis.

7. Viteza maxima de circulatie in camping este de 5 km/h .

8. Autoturismele si alte vehicule care nu fac parte din categoriile caracteristice unei intruniri moto au acces in camping numai in locurile special amenajate si doar cu conditia de a nu fi manevrate pe timpul desfasurarii evenimentului.

9. Este interzisa depozitarea gunoaielor in afara locurilor special amenajate. Aprinderea focurilor in afara locurilor special amenajate este interzisa.

10. Este interzis accesul persoanelor sub 16 ani neinsotite de adulti.

11. Este interzis accesul animalelor de companie ce pot pune in pericol siguranta participantilor la eveniment sau pot afecta buna desfasurare a manifestarilor din cadrul intrunirii.

12. Organizatorii isi rezerva dreptul de a selecta participantii la eveniment si de a hotari asupra manifestarilor improprii evenimentului.

Nerespectarea oricarei reguli dintre cele mai sus mentionate va duce automat la excluderea irevocabila din cadrul intrunirii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web