Urari si SMS-uri de Paste

paste_fericit
Ca in fiecare an, deja a inceput febra cautatului pe net , a mesajelor si urarilor de Sarbatori pentru a fi trimise pe SMS sau mail-uri.

Pentru a veni in sprijinul celor care cauta astfel de mesaje ne-am gandit sa rasfoim prin tot internetul si sa selectam pentru voi cateva mesaje mai interesante, asa ca spor la citit si la trimis mai departe.  

MESAJE DE CRIZĂ

“Eu zic să te aşezi la masă, mănâncă cu multă pâine, nu cred că poţi să-ţi dai seama dacă-i miel sau dacă-i câine”.

“Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate”.

“Iepuroiul nu mai vine/ Că nu prea se simte bine/ A aflat din Parlament/ Că e criză în buget/ Aşa că s-a îmbătat/ Ca să nu fie crizat/ Un Paşte Fericit!”

“De Paşti să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame”.

“Mai bine dau mesaje de Paşte decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale”.

“Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate”.

“Să paştem cât de mulţi, să paştem toţi de-o dată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată”

MESAJE CU IEPURAŞI

“Iepuraşul mustăcios este de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte Fericit!”

“16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!”

“Iepuraşul mustăcios şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte să-ţi dau un mesaj de Paşte”.

“Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.”

“Anul acesta nu mai există sponsorizări aşa că îţi aduc doar urari de fericire, sănătate, veselie şi multă iubire. Semnat: Iepurasul!

MESAJE DE LUMINĂ

“Dincolo de cadouri, de petreceri… se afla adevarata semnificatie a Pastelui, incearca sa-i dai lumina si sa o traiesti cu adevarat. Hristos a inviat”

“E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.”
“Pe salcii verzi şi flori de măr/ Iisus Să-ţi intre-n casă/ Să-ţi lase-n inimă şi-n gând/ LUMINA PREŢIOASĂ. Un Paşti Fericit!

“Sărbătoarea Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de pline de calm alături de cei dragi!”

“Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Un Paşte fericit!”
“Pe vremuri, oamenii aveau cruce de lemn şi inima de aur. Acum au cruce de aur şi inima de lemn. Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii să readucă aurul în inimile noastre”

“Îţi doresc viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui mieluşel, colorată ca un ou de Paşte şi luminoasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!”

“A sosit clipa mult aşteptată a liniştii, împăcării, bucuriei şi binecuvântării sufletului… Să lăsăm o clipă totul şi să-i mulţumim Domnului pentru tot ce ne-a dăruit”

  • Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos, şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un mesaj de Paşte
  • Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!
  • De Paşti să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame
  • Să paştem cât mai mulţi, să paştem toţi de-o dată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată!
  • Mesaje de Paşte în spirit religios:
  • Noaptea Sfântă a Învierii să vă lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curaţi, mai înţelegători şi mai apropiaţi de Dumnezeu! Un Paşte fericit alături de cei dragi!
  • Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit! Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata, şi pe Iisus in suflete!
  • Fie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Paste sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca!
  • Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi.
  • Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă Şi trei cuvinte: Hristos a Înviat!

 

Trebuie sa aveti grija la mărimea mesajului pe care îl trimiteti daca e vorba de sms-uri. Reţelele de telefonie mobilă suporta 160 caractere/mesaj. Ce depăşeste această limită va fi împărţit în mai multe sms-uri. Deci, in cazul in care nu ai mesaje gratuite, adaptează-ţi textul, un mesaj din mai multe bucăţi produce confuzie. În plus, va taxează dublu.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web