“CARAVANA IEPURAȘULUI” A CRUCII ROȘII BACĂU, LA FINAL

166277_565499626805454_530958189_nCu ocazia sărbătorilor pascale,  Crucea Roșie Bacău, a desfășurat în perioada 20.04.2013 – 04.05.2013, ediția a VII-a a campaniei sociale “Caravana Iepurașului”, prin intermediul căreia cetățenii au putut sprijini persoanele nevoiașe din județul Bacău, care se confruntă zilnic cu probleme precum boala, sărăcia sau singurătatea.

DSCF0141

Prin intermediul activităților desfășurate în parteneriat cu real, -Hypermarket Bacău și cu sprijinul cetățenilor, voluntarilor, s-a urmărit îndeplinirea scopului principal al campaniei, prin organizarea unei Caravane pentru persoanele defavorizate, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, în vederea soluționării problemelor sociale ale vârstnicilor și copiilor expuși riscului de a fi marginalizați. În acest sens, 16 voluntari ai Crucii Roșii Bacău au împărțit 300 de pachete pentru beneficiari, din Onești, Colonești, Izvorul Berheciului, Răchitoasa și din județul Bacău. Iepurașul de la Crucea Roșie a mai împărțit pachete pentru familiile nevoiașe și vârstnicii din localitățile Comănești, Moinești, Secuieni, Traian și din județul Bacău, în total fiind distribuite pachete  alimentare și igienice pentru 450 de persoane.

DSCF0058

În cadrul acestei campanii Societatea Națională de Cruce Roșie din România a donat filialei de Cruce Roșie Bacău următoarele 690 buc. de supe instant la plic, 160 kg de produse de igienă și îngrijire corporală.  De asemenea, un alt sponsor important, SC Inan Impex SRL, a donat 60 de pâini și 80 de cozonaci în data de 30.04.2013.

DSCF0108

Cu aceasta ocazie Cricea Rosie Bacau aduce mulțumiri tuturor celor care au sprijinit aceasta campanie, pentru deosebita implicare în astfel de acțiuni de responsabilitate socială, ce presupun sprijinirea comunității băcăuane afectate de sărăcie extremă și excludere socială.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web