Parada Motociclistilor “VIATA ARE PRIORITATE”

IMG_3130

 

DATORITA UNOR PROBLEME ADMINISTRATIVE EVENIMENTUL SE AMANA PENTRU DATA DE 27 iulie 2013 !!! 

Motoare turate, haine de piele si zeci de automobilisti si motociclisti pe strazile Bacaului. Acestia vor marsalui în cadrul unei campanii de prevenire a accidentelor rutiere în care sunt implicaţi motociclistii.Toate acestea sambata, 20 Aprilie pe parcursul intregii zile.

Conform statisticilor Politiei Rutiere Romane, a revistelor de profil si a emisiunilor televizate, aceasta campanie este menita sa  traga un semnal de alarma cu privire la numarul mare de accidente petrecute in decursul anilor trecuti in Bacau si nu numai, in acelasi timp acest eveniment coincide si cu deschiderea noului sezon de motociclism 2013.
Din aceste motive, CLUBUL SPORTIV “MOLDOVA MOTORS SPORT” BACAU, organizeaza acest eveniment in parteneriat cu Primaria Bacau si in colaborare cu Politia Rutiera Bacau si ISU Bacau.

 

PROGRAM DESFASURARE EVENIMENT
Sambata, 27 iulie:
12:00 – 12:30: Adunarea participantilor.(PARCARE HOTEL MOLDOVA)
12:30 – 13:00: Defilare motociclisti si automobilisti prin centrul Bacaului cu scopul precis de a atrage atentia participantilor la trafic.
13:00-13:30: Simulare accident de circulatie ( o masina accidentata si o motocicleta implicata intr-un accident cu un automobil anul trecut, vor fi expuse publicului tocmai pentru a se vizualiza urmarile accidentului)
Distribuire de materiale publicitare(pliante,flayere) care contin mesaje scrise si imagini referitoare la aceasta campanie, in randul participantilor la trafic, a spectatorilor prezenti atat la simulare cat si in trafic la semafoare,treceri de pietoni si intersectii.
13:30-14:00 Mars motociclisti si automobilisti cu plecare de la STATUIE STEFAN CEL-MARE catre Consiliul Local cu oprire timp de 30 de minute ,marsul continua catre Primaria Bacau, intersectia Tic-Tac cu oprire in parcarea Salii Sporturilor unde va avea loc o sedinta foto cu participantii la acest eveniment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web