Olimpiada Nationala de Industrie Alimentara

DSC_0462Săptămâna “Să ştii mai multe, să fii mai bun” a adus la Bacău mai multe olimpiade. Dacă la Colegiul Tehnic de Comunicaţii “Nicolae Vasilescu Karpen” s-a desfăşurat Olimpiada Naţională de limbi romanice, la Colegiul “Economic Ion Ghica” s-a desfăşurat Olimpiada Naţională de Industrie Alimentară.

Premierea celor mai buni dintre cei mai buni s-a făcut la Teatrul Bacovia în prezenţa părinţilor, profesorilor, a sponsorilor şi a organizatorilor. Cuvântul de început l-a avut prof. Miora Pruteanu care a apreciat seriozitatea elevilor şi modul de organizare exemplar oferit de organizatori . Chiar dacă la intrarea în sală se ştiau câştigătorii olimpiadei, emoţii tot au existat – în aşteptarea premiilor ce au venit din partea sponsorilor: de la diplome, stickuri, până la medalii, training-uri, aparate foto şi tablete.

Reprezentanta Colegiului Tehnic de Comunicaţii “N.V. Karpen”, prof. Simona Şova a încurajat olimpicii să meargă pe drumul performanţei, singurul câştigător pe termen lung. Înainte de a înmâna premiile câştigătorilor locului II, premii oferite de către Asociaţia Karpen 2010 ea le-a mulţumit şi părinţilor pentru sacrificiile făcute, sperând ca recompensele să vină uşor uşor atât din partea sponsorilor dar mai ales a unei economii româneşti sănătoase. Finalul fericit s-a încheiat cu poza de grup a victorioşilor.

R E Z U L T A T E

Reporter: Paul CUCU
Foto: Ionut UNGURU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web