Circul GLOBUS la Bacau, in Saptamana Altfel

IMG_7905Astazi, cu incepere de la ora 09:30, in interiorul Salii Sporturilor din Bacau, a avut loc spectacolul oferit  de artistii circului Globus din capitala. Spectacoul in sine a fost unul foarte reusit, sala fiind  ocupata in proportie de 75%,  iar publicul foarte activ tinand cont de media de varsta care a fost de 10 ani.
Toate lucrurile au fost bune si frumoase pana in momentul in care  s-a terminat prima reprezentatie si trebuia sa inceapa cea de-a doua, programata la ora 11:30.
„Am anuntat ca cea de-a doua nu va mai avea loc” a spus unul din organizatori.
Cine a fost anuntat de acest lucru si cand, nu se va afla niciodata. Intre timp la usa Salii Sporturilor s-au mai adunat doua grupuri de elevi care, isi cumparasera bilete si au venit la spectacol. Usa a fost inchisa si toate persoanele se comportau ca si cum totul ar merge conform planificarii.
„Este rusions ceea ce se intampla. Noi aveam totul instalat si nu nu era greu sa mai facem o reprezentatie. De fapt noi doar de una am stiut. Nu se gandesc ca la mijloc este vorba de imaginea circului Globus, merita dati in judecata”  a declarat unul din membrii trupei de circ.
Contactat telefonic si intrebat de ce nu a  mai avut loc cel de al doilea spectacol dar si de faptul ca pe afisul spectacolului era mentionat faptul ca vor fi si dresuri de animale, unul dintre organizatorii din Bacau a raspuns sec:  „pentru ca nu au fost vandute bilete. Au fost  animale, nu le-ati vazut?” dupa care ne-a  inchis telefonul.
Din respect pentru cei care au participat la spectacol, dar si pentru artisti am decis sa publicam fotografiile dar si trei filmulete de la spectacol.

Reporter: Dragos BIGHIU
Foto & Video: Dragos BIGHIU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web