Ingenious Drama Festival Challange

229442_502313703138928_363514505_nIngenious Drama Festival, nelipsit din decorul de vară al orașului Bacău în ultimii 14 ani, va aduce împreună și în acest an tineri pasionați de teatru din toate colțurile țării.

Astfel, în luna iulie, Teatrul Bacovia va găzdui evenimentul cultural pregătit de și pentru sfera adolescenților, care surprinde de fiecare dată prin unitate, entuziasm și căldură și în cadrul căruia sunt prezentate piese de teatru în limba engleză.

Dar, pentru a avea un succes garantat, echipa I.D Fest se pregătește intens încă din toamnă, deoarece desfășurarea într-un mod plăcut a festivalului include și menținerea atmosferei prin workshop-uri și activități incitante. De aceea este necesară o simulare a festivalului, simulare care se desfășoară în Training Campul din 22-24 martie.

În această tabără, organizatorii participă la diferite ateliere alături de tot stafful sau pe grupe în funcție de departamentul din care fac parte (ITS, Magazine, Advertising, Production, Logistics și Creative). Faptul că ajung să se cunoască mai bine, să lucreze împreună ajută echipa să devină un adevărat întreg solidificat. Aflată la a V-a ediție, tabăra de pregătire este un avantaj esențial care îmbină munca în privința dezbaterii ideilor pentru festival cu distracția caractertistică I.D Festului.

Echipa lucreză la organizarea excursiei în care coordonarea vine din partea unor foști membri, acum având rolul de traineri. La întoarcere, I.D Fest va fi cucerit cu siguranță un nou teritoriu, care se va îndrăgosti de idei, de concept, de festival în sine ca și expresie a artei.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web