“Ploua” in noul videoclip semnat Alessia

alessia 2 Asa se numeste noul single, dar si clip semnat Alessia, “Ploua”.  Este o piesa scrisa chiar de ea si orchestrata de Lukone.
Despre realizarea acestui acest clip a vorbit pentru Adolescenta Media chiar Alessia:

“Sunt foarte mandra de echipa pe care am reusit sa o formez, va fi un clip in care va ploua foarte mult, va aparea si echipa cu care eu merg la concerte, trei fete si doi baieti . S-a filmat 12 ore, am racit groaznic la filmari dar ma declar mandra de toti oamenii cu care am lucrat si ma simt onorata ca i-am avut alaturi.”

Filmarile s-au facut in regia lui Florin Botea la studiourile Media Pro la Buftea , make up Ana Mironescu, hair styling Ligia Lacatus, styling Amir Dobos, fotografiile fiind realizate de Rob Studio photography.

Asteptam cu nerabdare sa vedem ce a iesit, dar pana atunci trebuie sa spunem ca dupa Boro na sou po, Find me, Loca por tu boca, Ale kumaye, piesa “Ploua” este prima piesa in limba romana promovata de interpreta, si ca sa va convingeti ca asa este, de saptamana viitoare veti putea gasi si cateva versuri din aceast viitor hit pe contul de facebook Alessia Official.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web