Studiul privind utilizarea internetului în familie

 afis 33344fb2Aproximativ 70 la sută dintre părinţi sustin ca nu verifica majoritatea contactelor  adaugate de copiii lor pe profilul de reţea socială sau în lista de yahoo messenger, si doar 19,9 la sută ştiu despre copiii lor că s-au întâlnit faţă în faţă cu o persoană pe care au cunoscut-o pe internet.

“Studiul privind utilizarea internetului în familie”, ne arata că 86,2 la sută dintre copii, spun că folosesc internetul zilnic, iar 87 la sută dintre ei au cont pe Facebook,din care doar 29 la sută au profiluri publice.

Un alt raport al acestui studiu ne arata ca  71,3 la sută nu controlează mesajele de pe e-mail sau messenger, iar 58,7 la sută nu verifică site-urile vizitate cei mici. Daca ne referim la originea site-urilor, aproximativ 61 la sută din conţinutul ilegal raportat este găzduit în România, 28 la sută – în SUA, 3 la sută – în Rusia, iar 8 la sută – în alte ţări precum Olanda, Suedia, Germania sau Canada.

Studiul a fost realizat pe un eşantion de 600 de copii cu vârste între şapte şi 18 ani şi 600 de părinţi.

 

Sursa: www.mediafax.ro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web