Noi restrictii de la Youtube

youtube 2Site-ul YouTube, deţinut de grupul Google, doreste sa introduca o taxă pentru vizionarea anumitor clipuri, începând din acest an, mai exact începând din ultima parte a acestui an.

Reprezentanţii YouTube au dorit introducerea acestei taxe pentru vizionarea anumitor tipuri de conţinut în ultimii ani, astfel că negocierile cu creatorii de conţinut nu sunt surprinzătoare.

“Mulţi dintre creatorii de conţinut cu care ne aflăm în parteneriat consideră că ar trebui să beneficieze de venituri atrase de introducerea unei taxe de acces la conţinutul pe YouTube, fapt pentru care ne gândim la acest aspect”, a declarat, un purtător de cuvânt al YouTube.

In prima varianta a acestei taxe, creatorii de conţinut ar putea lansa noi canale pe YouTube, la care accesul se va face contra unei sume de bani. Într-un alt scenariu, creatorii de conţinut i-ar putea taxa pe acei utilizatori YouTube care vor să aibă acces la un anumit conţinut mai repede decât restul utilizatorilor.
Site-ul YouTube, proprietate a grupului Google, a devenit una dintre cele mai importante surse de informare din lume, dupa cum arata un studiu realizat de centrul de cercetare american Pew, publicat în Statele Unite în luna iulie 2012.

YouTube susţine că peste 72 de ore de înregistrări video sunt postate pe site în fiecare minut şi că peste patru miliarde de fişiere video sunt vizionate în fiecare zi.

 

Sursa: www.mediafax.ro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web