TAXI – Trilogia celor 2 cuvinte

taxi 2

Sursa foto: www.zettebacau.net

Taxi este cea mai iubita trupa pop-rock din Romania iar totul se datoreaza gamei largi de subiecte abordate de-a lungul timpului, publicului variat si pieselor cu un mesaj social destul de pronuntat.
Probabil ca atunci cand auziti numele formatiei va vin in minte hituri ca: “Mi-e dor si doare”, “Agentu`008″, “Jumatatea mea” s.a.

In seara zilei de 19 ianuarie 2013, Taxi a “Citat din Tupac”pe scena Teatrului de Vara din Bacau. Atmosfera a fost incalzita de formatia de muzica rock „Luni la Teatru”, dar cand baietii de la Taxi au urcat pe scena, publicul s-a dezlantuit. Din repertoriul lor nu au lipsit melodii precum “Cele 2 cuvinte”, “Stelele care cad”, “Criza”, “Non Stop” si altele.
Dan Teodorescu a fost pus pe glume, asa cum ii sta in fire si dupa cum se vede si din melodiile trupei.

Pentru multi, a ajuns sa fie cea mai iubita trupa pop rock din Romania, care atrage publicul de toate varstele, reusind sa isi pastreze stilul, coerenta si valorile. TAXI inseamna versuri inteligente, mesaj, muzica buna si spectacol.
Fie ca abordeaza subiecte ce tin de satira sociala sau teme de dragoste, piesele sunt cunoscute si fredonate de fanii care nu rateaza niciun concert al trupei sau se bucura sa vada trupa in spectacole tv.
Iubita de toti vorbitorii de limba romana care agreeaza genul pop-rock, TAXI este un produs sanatos, curat, puternic, autentic si, mai ales, romanesc.

Concertul lor inseamna zambete, un pic de nostalgie, pofta de dragoste, dorinta de a-ti trai viata in conformitate cu propriile idei si conceptii.

Iata mai jos si cateva acorduri din aceasta trilogie.

taxi

Reporter: Ştefania CLAPON
Cameraman: Ionuţ UNGURU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web