“Contribuie 2% pentru 100% fericire”

Banner CRRBC, 2013Incepand de pe 15 ianuarie si pana pe 15 mai, Crucea Roșie Bacău derulează o campanie de informare a cetățenilor cu privire la posibilitatea acestora de a direcționa 2% din impozitul pe venit, pe anul 2012, către Crucea Roșie Română, filiala Bacău, una dintre cele mai vechi organizații internaționale, care a parcurs un lung traseu, de aproape 154 de ani de muncă umanitară. Bazându-se pe numărul mare de forțe umane care se implică în comunitate, Crucea Roșie Bacău dorește să evidențieze proiectele și programele desfășurate de aceasta, în folosul comunității.

Până în data de 15 mai, echipe de câte 2-3 voluntari vor transmite băcăuanilor, detalii despre campania “Contribuie 2% pentru 100% fericire” și vor colecta formularele de redirecționare completate de angajați în prealabil.

„Cei 2% din impozitul pe venit pot însemna câteva zeci de lei. Pentru mulți dintre dumneavoastră poate că 2% nu înseamnă mult. Pentru beneficiarii noștri însă, copii sau bătrâni, 2% poate însemna potențialul necesar supraviețuirii. Cu ajutorul dumneavoastră, putem să transformăm fiecare 2% din impozitul pe venit, în 100% fericire!  Mulțumim tuturor contribuabililor care ne-au sprijinit până acum și care au avut un rol esențial în dezvoltarea programelor specifice organizației, precum Serviciul de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău sau serviciile socio-medicale asigurate de către medici, asistenți medicali și voluntari”, ne-a declarat dl. Dan Marcel BABLIUC, directorul Crucii Roșii Bacău.

Fie că este vorba despre un copil sau o familie aflată la limita subzistenței, un vârstnic bolnav și neajutorat, împreună cu dumneavoastră, Crucea Roșie Bacău vine în sprijinul acestora!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web