Stefan Banica Jr. si Andreea Marin divorteaza

andreea_marin_banica_divort_stefan_banica_01_6802f5c5d9
Nici nu a inceput bine anul si divorturile din lumea mondena au inceput sa apara.

Seria divorturilor este deschisa de cuplul format din Andreea Marin si Stefan Banica Jr. care au decis sa divorteze dupa  sapte ani de casnicie.Cei doi au anuntat divortul pe conturile personale a unei retele de socializare.

Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală şi care ne respectă intimitatea.

Dupa 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru.

Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relatie civili…zată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi.

Ne-am trăit relaţia cu discreţie, atât cât ne-a permis statutul de persoana publică, ce înseamna pentru alţii în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieţii particulare într-o telenovelă.

Dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu aceeaşi discreţie, chiar dacă suntem conştienţi de valul de speculaţii şi neadevăruri.

Vă mulţumim, un gând bun! Andreea şi Ştefan Bănică”.

Cei doi aveau ipreuna o fetita de 5 ani.

Iata mai jos ceea ce au declarat cei doi pe pagina de socializare!Divort Andreea

Divort-Stefan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web