NEW-Apeluri gratuite catre prieteni pe Facebook

faceFacebook vine pe piata cu un nou serviciu pentru utilizatori: apelurile de voce gratuite intre prieteni pentru smartphone. Cum foarte multa lume are cont pe aceasta retea de socializare , s-ar putea ca in cel mai  scurt timpsa nu mai aveti nevoie de minutele oferite de operatorul de telefonie mobila sa fie ineficiente si sa aveti nevoie de MB de trafic internet indiferent ca persoana apelata este din tara sau din strainatate.

Facebook a inceput sa testetze in Canada apelurile de voce prin intermediul aplicatiei Messenger – folosind tehnologia voice over internet protocol (VOIP),

In prezent Facebook a inceput sa testetze in Canada apelurile de voce prin intermediul aplicatiei Messenger – folosind tehnologia voice over internet protocol (VOIP).

Astfel, apelurile catre contactele din lista de Facebook vor “costa” doar MB din traficul de date,chiar si in acest caz daca telefonul are o conexiune wireless,costul poate fi zero. Acest nou serviciu oferit de Facebook  ar putea fi o lovitura grea  data companiilor de telefonie mobila, care se bazeaza, in mare masura, pe veniturile din serviciile de voce.

Ramane de vazut in cat timp,acest serviciu va putea fi folosit si la noi in tara.

 

Sursa: www.economica.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web