A DECEDAT SERGIU NICOLAESCU

Sergiu-Nicolaescu 2
Îndrăgitul regizor Sergiu Nicolaescu a murit la vârsta de 82 de ani.

Sergiu Nicolaescu a fost  internat la Spitalul de Urgență Elias de pe 27 decembrie pentru o afecțiune digestivă cronică. Intre timp medicii i-au diagnosticat cu totul o altă boală, peritonita.

A fost operat laparoscopic în data de 28 decembrie, iar interventia chirurgicala a fost impusă de evoluția clinică în contextul afecțiunii digestive cronice benigne cunoscute.

“Interventia chirurgicala a fost impusa de evolutia clinica din ultimele 24 de ore, in contextul afectiunii digestive cronice benigne cunoscute”, s-a aratat intr-un comunicat de presa al Spitalului Elias.

Sergiu Nicolaescu s-a nascut la Targu Jiu, dar la varsta de cinci ani, parintii sai au parasit orasul si s-au stabilit la Timisoara. Sergiu Nicolaescu a absolvit Universitatea Politehnica Bucuresti ca inginer mecanic,iar dupa absolvire a inceput sa lucreze la filmari combinate in cadrul Studioul cinematografic Alexandru Sahia, specializat in filme documentare si jurnale de actualitati.

Nicolaescu a regizat peste 40 de filme, incepand cu anul 1967 (“Dacii”).

Conform ultimilor date oficiale, acesta a decedat in urma mai multor complicatii cardiace si pulmonare.

DUMNEZEU SA-L IERTE !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web