Elevii bacauani au lansat 5 emisiuni TV si un site

Lansare site tv aBC 2 Televiziunea adolescenţilor din Bacău şi-a lansat 5 noi emisiuni şi rubrici dar şi site-ul exclusiv al televiziunii:  www.tvabc.ro . Informaţiile sunt prezentate pe internet  în format video în procent de 90%.
Fie că vorbim de rubrica meteo – Vremea adolescenţei – realizată de Cristina Donici în fiecare săptămână sau de previziunile astrale – Sub zodia Adolescenţei – adaptate la viaţa de elev de către prezentatoarea Anca Şerban,  toate sunt extrem de atrăgătoare pentru elevii din Bacău care le urmăresc cu interes .
          Filmele ce urmează să ruleze la cinematografe sunt prezentate în avanpremieră de către Ema Patraşc în emisiunea CinemAZ. Aici pe lângă informaţii ne este oferit  şi trailer-ul aferent dar şi câte like-uri are adunate ca să ştim dacă merită văzut sau nu.
          Cele mai tari 5 hituri ale lunii votate de către adolescenţi le găsim în clasamentul emisiunii Top Teen Music realizată de către Lorena Ilie, elevă la Colegiul Naţional Gheorghe Vrânceanu. Pe lângă videoclipuri avem şi mici bârfe  din viaţa vedelor.
          Emisiunea Cafeneua artelor a pornit de la promovarea excesivă a pseudovedetelor şi pseudovalorilor în presa postdecembristă  şi din dorinţa de a le arăta tinerilor ce înseamnă cu adevărat talentul, arta, valorile. Emisiunea difuzată lunar, îi are ca invitaţi pe oamenii de cultură ai urbei bacoviene şi este prezentată de către prof. de limba română, Simona Şova.
Toate cele cinci noi emisiuni sunt coordonate de către Dragoş Bighiu, filmate de către cameramanii Radu Antoche, Ionuţ  Unguru, George Bucătaru şi montate de către Adrian Alexandrescu. Site-ul este realizat de către elevul Balint Ionuţ Francisc şi coordonat de inginerul de sistem Radu Isaic. Iniţiatorului proiectului şi producătorul general este prof. Paul Cucu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web