SMS-uri haioase, noua moda de Craciun

mos craciun smiley  Ca in fiecare an ,in perioada sărbătorilor de Crăciun ,reţelele de telefonie mobilă sunt luate cu asalt de către utilizatorii care trimit mesaje tematice cu ocazia acestei zile speciale. În ultimii ani mesajele au devenit din ce in ce mai schimbate,anul acesta la moda fiind mesajele bine scrise în rime şi cu un context amuzant care să poată smulge un zâmbet din partea destinatarului.

Mai jos va prezentam o lista cu mesaje “haioase” care va pot ajuta!

E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara… prin zapada Mosul zboara? Ni se trage de la vin…

In ziua de Craciun, cand te indopi cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa suspini, eu am sa-ti aduc aminte ca nu e bine sa consumi excesiv sare, zahar si grasimi.

L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!

Daca un picior de-al tau ar fi Pastele, iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre sarbatori?

Sarbatori Fericite si un brad cat mai frumos, sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos.

Mos Craciun e suparat ca-i de criza afectat,
Sania-i la inregistrat, taxa auto s-a triplat.
Renii banca i-a luat ca lizingu-i neachitat.
Si s-a dus la magazin sa ia cadouri din plin,
Si aici s-a incurcat, nici cardu’ n-au acceptat.

Pe la ferestre cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, bradul e impodobit, mosul e din nou grabit, atmosfera de bucurie iata ca si Craciunul vine. Craciun Fericit!

I-am spus clar lui Mos Craciun sa iti aduca tot ce-i bun. Un cadou cu fericire, altul cu veselie, sa iti aduca si noroc, sanatate si-un cartof.

Nu prea ai fost tu cuminte, dar eu tot la tine m-am gandit si pe Mos eu l-am prostit. Daruri multe iti va aduce iar eu doresc in schimb un pupic dulce. Craciun Fericit!

Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu’l goniti e mos craciun, si v’aduce’un an mai bun !

Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si’n anii urmatori!

Seara plina de lumina Sufletul iesle sa-ti devina Ca sa se nasca-n el Iisus Cu Binecuvantari de sus Caci vine bland si plin de har Sa nu ii inchidem usa iar Craciun Fericit!

Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu’n viata cat mai lin

Craciun Fericit! Mosul sa fie darnic, liniste sufleteasca si intelegere de sarbatori! La Multi Ani!”

Si pentru a ramane la aceeasi idee, trusul “ADOLESCENTA MEDIA” spune ca in seara de Craciun, la fiecare clinchet de clopotel o dorinta se indeplineste! Va uram sa petreceti sarbatorile cu sufletul plin de dorinte, in clinchet de clopotei! Craciun Fericit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web