Caravana “Moș Crăciun” a Crucii Roșii Bacău, la final

DSCN2621Timp de o săptămână, atât în mediul rural cât și în mediul urban, voluntarii Crucii Roșii Bacău s-au deplasat în localitățile Traian, Secuieni, Odobești, Măgirești, Comănești, Moinești, Onești, Oituz, Slănic Moldova, Colonești, Răchitoasa, Izvorul Berheciului, Buhuși, Podiș, Luncani, Bacău, pentru a împărți cadouri persoanelor nevoiașe și neajutorate.

Cu sprijinul Asociației Betania, SC Inan Impex SRL, cetățenilor și a cadrelor didactice și elevilor din 8 instituții de învățământ din județul Bacău, peste 300 de vârstnici, 170 de familii nevoiașe și 500 de copii din județul Bacău au primit în perioada 17 decembrie-21 decembrie a.c., pachete cu alimente, produse de igienă, articole de vestimentație, dulciuri și jucării.

În cadrul acestui proiect, voluntarii Crucii Roșii Bacău au realizat și o distribuție de tichete sociale pentru 260 de persoane afectate de sărăcie, cheltuielile aferente achiziționării acestor tichete, sub forma unui carnet, cu valoarea de 50 de lei fiecare, fiind suportate din fondurile campaniei 2%.

“Suntem bucuroși de faptul că am reușit și anul acesta să organizăm și să desfășurăm această caravană, prin intermediul căreia am putut să le oferim ajutorul nostru persoanelor cu un nivel de trai de subzistență și care nu au ce pune zilnic, pe masă. De aceea, suntem mulțumiți că ne-am îndeplinit obiectivele și că le-am putut asigura unora din semenii noștri, hrana și cele necesare pentru masa de Crăciun. Mulțumim tuturor partenerilor și voluntarilor care au contribuit la implementarea și desfășurarea proiectului Caravana “Moș Crăciun”, Ediția a VI-a”, a declarat domnul Dan Marcel BABLIUC, director la Crucea Roșie Bacău.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web